subsidiënten | colofon

Tagcloud: UIT / AAN

Nieuwjaarstreffer 09

actueel | 2009-01-01 11:38:50

Op 15 januari 2009 organiseerden Nieuwe Garde Den Haag samen met Satellietgroep, <>TAG, Liefhertje en De Grote Witte Reus en De Culturele Staat een Nieuwjaarstreffer. De Nieuwjaarstreffer start om 17.00 uur bij Liefhertje en De Grote Witte Reus: Stationsweg 55, 2515 BJ, Den Haag.

Iedereen in de netwerken van deze organisaties is uitgenodigd om zijn/haar ideeën voor het nieuwe jaar met elkaar uit te wisselen. Namens alle deelnemende organisaties wordt een welkomstdrankje aangeboden.

Nieuwe Garde Den Haag

Nieuwe Garde wil het klimaat voor jonge creatieven in de stad verbeteren. Nieuwe Garde gelooft in de kracht die besloten ligt in de verscheidenheid van de creatieve sector en organiseert evenementen om uiteenlopende disciplines samen te brengen.

<>TAG

<>TAG is een platform voor hedendaagse audio/visuele kunst en cultuur. De platformfunctie houdt in: het organiseren van exposities, symposia, concerten, het  verzorgen van publicaties (web en print), het initieren van samenwerkingen, het doen van onderzoek. De organisatie richt zich op het signaleren en duiden van ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en muziek in relatie tot technologie, popcultuur en maatschappij.

Liefhertje en De Grote Witte Reus

Liefhertje en de Grote Witte Reus is een vooruitstrevende organisatie die authentieke producten van jonge ontwerpers en kunstenaars presenteert en verkoopt, een ontspannings- en ontmoetingsplek voor creatieve geesten onderhoudt, exposities en activiteiten op cultureel gebied organiseert.

De Culturele Staat

De Culturele Staat wil een actieve rol vervullen in de kandidaatstelling van Den Haag Culturele Hoofdstad 2018 en daarbij het culturele middenveld voor het voetlicht plaatsen.

Satellietgroep

In 2006 is kunstenaarsinitiatief Satellietgroep opgericht met als doel een plek voor kunst en cultuur in/aan zee te veroveren. Zij daagt kunstenaars en ontwerpers uit om nieuwe concepten en projecten te ontwikkelen en brengt deze onder de aandacht van een specifiek publiek met een interesse in kunst, cultuur en de zee.

Nieuwjaarstreffer 08

actueel | 2008-01-01 11:42:31

Op 11 januari 2008 organiseren De Nieuwe Garde Den Haag, De Komeet, Satellietgroep en/in de DCR de nieuwjaarstreffer met oesters en zee-films.

De Nieuwe Garde Den Haag wil het klimaat voor jonge creatieven in de stad verbeteren. Nieuwe Garde gelooft in de kracht die besloten ligt in de verscheidenheid van de creatieve sector en zet zich in om uiteenlopende disciplines samen te brengen.

De Komeet, de cultuurprijs voor Haags talent is op zoek naar de meest vernieuwende en creatieve ideeen van jongeren. Voor De Komeet komen projecten van alle kunstdisciplines en crossovers van verschillende disciplines in aanmerking.

Culturele broedplaats De DCR biedt werk- en presentatieruimte aan beeldend kunstenaars, vormgevers, architecten, musici, choreografen, dansers en theatermakers. De DCR streeft naar samenwerking en uitwisseling tussen de verschillende kunstdisciplines en instellingen binnen en buiten het pand.

Kunstenaarsinitiatief Satellietgroep wil een positie voor kunst en cultuur in/aan zee veroveren. Zij daagt kunstenaars, en ontwerpers uit om nieuwe concepten en projecten te ontwikkelen en brengt deze onder de aandacht van een

<< < Pagina 16 van 16
bg3.jpg
water research coastal art badgast satellietgroep scheveningen was artist new sea zee cultural from project with artists zandmotor dat