subsidiënten | colofon

Tagcloud: UIT / AAN

Nieuwjaarstreffer 08

actueel | 2008-01-01 11:42:31

Op 11 januari 2008 organiseren De Nieuwe Garde Den Haag, De Komeet, Satellietgroep en/in de DCR de nieuwjaarstreffer met oesters en zee-films.

De Nieuwe Garde Den Haag wil het klimaat voor jonge creatieven in de stad verbeteren. Nieuwe Garde gelooft in de kracht die besloten ligt in de verscheidenheid van de creatieve sector en zet zich in om uiteenlopende disciplines samen te brengen.

De Komeet, de cultuurprijs voor Haags talent is op zoek naar de meest vernieuwende en creatieve ideeen van jongeren. Voor De Komeet komen projecten van alle kunstdisciplines en crossovers van verschillende disciplines in aanmerking.

Culturele broedplaats De DCR biedt werk- en presentatieruimte aan beeldend kunstenaars, vormgevers, architecten, musici, choreografen, dansers en theatermakers. De DCR streeft naar samenwerking en uitwisseling tussen de verschillende kunstdisciplines en instellingen binnen en buiten het pand.

Kunstenaarsinitiatief Satellietgroep wil een positie voor kunst en cultuur in/aan zee veroveren. Zij daagt kunstenaars, en ontwerpers uit om nieuwe concepten en projecten te ontwikkelen en brengt deze onder de aandacht van een

bg5.jpg
from art artists zee sea research artist dat with cultural water badgast project satellietgroep was scheveningen coastal zandmotor new